ДП «ДОСЗТ» та ТОВ «НДЦ Т ТС» спільно з Міністерством інфраструктури України та ПАТ «Укрзалізниця» проводять ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Технічне регулювання. Сертифікація, діагностика, безпека та метрологія на залізничному транспорті», організаційний комітет якої неодноразово очолювався керівництвом Міністерства інфраструктури України.

Проведення цієї конференції включено в «Плани проведення науково-практичних конференції, семінарів, шкіл передового досвіду, семінарів-нарад на залізничному транспорті України» ПАТ «Укрзалізниці», що підтримувалося керівництвом Міністерства інфраструктури України.

У конференції щороку приймають участь більше 100 учасників як з країн СНД, так і представники країн Європейського Союзу. Метою конференції є обмін досвідом, обговорювання напрямків технічного регулювання, підвищення безпеки руху, консолідація вчених, фахівців та виробників продукції для потреб залізничного транспорту. За матеріалами конференції планується видання збірника доповідей.

Конференцію планується провести з 06 вересня по 09 вересня 2016 року у
м. Одеса. Для того, щоб взяти участь в конференції необхідно оформити
Заявку-запрошення.