Наказом Міністерства інфраструктури України від 01.04.2016 року № 129 Державне підприємство «Дніпропетровський орган з сертифікації залізничного транспорту» уповноважено на проведення перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів на залізничному транспорті.

В зв’язку з цим, експертно-технічний центр ДП «ДОСЗТ» пропонує послуги з проведення незалежної експертної перевірки залізничних цистерн та контейнерів-цистерн для перевезення небезпечних вантажів. Основним завданням перевірки цистерн є запобігання аварійним ситуаціям, що виникають через витоки небезпечних вантажів, невідповідність конструкції, технічного стану цистерн та їх обладнання згідно з вимогами нормативно-правових актів і нормативно-технічних документів.

Після виконання перевірки та оформлення результатів на кожну цистерну видається Свідоцтво встановленого зразка про проходження відповідного виду перевірки, цистерна вноситься до Реєстру, на ідентифікаційну табличку наноситься відповідне маркування та клеймо експерта.

Тривалий час роботи на ринку оцінки відповідності, кваліфікований персонал, та доступні ціни являються запорукою якості та задоволеності клієнтів, що є нашою найвищою метою.