У період з 8 по 12 жовтня 2018 р. була проведена планова перевірка відповідності органу з оцінки відповідності ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ» вимогам ДСТУ EN ISO/IEC 17065:2014 (ISO/IEC 17065:2012, IDТ) “Оцінка відповідності. Вимоги до органів, що сертифікують продукцію, процеси та послуги”, а також випробувального центру ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ» ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 (ISO/IEC 17025:2005, IDT) « Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій ».

Проведення планової перевірки відповідності виконувалося на підставі затвердженого графіка, комісією у складі:

голова

 

 

 

 

 

Ткаченко Олег Петрович, заступник начальника Департаменту розвитку і технічної політики публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», голова Експертної групи Ради із залізничного транспорту держав-учасниць Співдружності в галузі оцінки відповідності.

члени комісії:

Купраш Михайло Станіславович – заступник начальника служби стандартизації, метрології, сертифікації та управління якістю Управління Білоруської залізниці;

 

 

Смаілов Ерлан Серіковіч – головний менеджер Департаменту технічної політики та регулювання АТ «НК «КТЖ»;

 

 

Денисенко Сергій Володимирович, начальник Управління технічної політики ДП «НК «Киргизька залізниця»;

 

 

Джанджгава Зураб Робертович – начальник служби технічного забезпечення – Головний інженер департаменту вагонного господарства АТ «Грузинська залізниця».

 

 

 

 

Зустріч делегації.
Проведення високовольтних випробувань в електротехнічної лабораторії випробувального центру ДП «ДОСЗТ».
Проведення механічних випробувань гумотехнічних виробів в механічній лабораторії випробувального центру ДП «ДОСЗТ».

    В ході перевірки встановлено, що представлені органом з оцінки відповідності та випробувальним центром документи ДП «ДОСЗТ» відповідають встановленим вимогам до організацій, включеним до Реєстру органів з оцінки (підтвердження) відповідності, випробувальних лабораторій, випробувальних центрів, визнаних Радою із залізничного транспорту держав-учасників Співдружності.