Шановні колеги!

У зв’язку із впровадженням нових вимог до оцінки відповідності в Україні товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-дослідний центр технологій транспортних систем» та      державне підприємство «Дніпропетровський орган з сертифікації залізничного транспорту» за участю представників ПАТ «Українська залізниця», Органу по сертифікації продукції вагонобудування (ДП «УкрНІІВ») та TUV SUD Україна проводять навчальний науково-практичний семінар «Актуальні питання оцінки відповідності продукції, процесів та послуг для залізничного транспорту України». На семінарі будуть розглядатися питання:

  1. Сертифікація процесів та послуг з питань перевезення пасажирів небезпечних вантажів та небезпечних відходів з метою подальшого ліцензування господарської діяльності.
  2. Поточні умови оцінки відповідності продукції для потреб залізничного транспорту.
  3. Підходи ПАТ «Укрзалізниця» до застосування Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності».
  4. Підходи ПАТ «Укрзалізниця» до застосування постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів залізничним транспортом».
  5. Актуальні проблеми технічного регулювання на залізничному транспорті.
  6. Актуальні питання оформлення документів інтегрованої системи управління підприємства (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015).
  7. Процедури проведення та документування результатів внутрішніх аудитів на підприємстві.

Семінар відбудеться  28 лютого 2018 року та 01 березня 2018 р. Початок семінару 28 лютого 2018 р. о 09:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 33 готель «Дніпропетровськ».

 

Просимо Вас та представників Вашого підприємства прийняти участь у семінарі.

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ  ЗАЯВКА та Інформаційний лист